Fyllefest for den fattige student

Det er nok ikke bare jeg som har kommet over tanken på hvor mye penger som faktisk blir brukt på fyll og fanteri i måneden. Alt varierer fra person til person, men jeg vet med meg selv at hvis det går en 8-10 øl så blir det en god kveld. Alt varierer jo fra uke til uke og det kan jo hende de går i sprit en gang i blandt. Uansett ville det koste deg penger, og hvis du vil unnslippe de stive prisene på pils fra både butikk og ute, ta imot disse tipsene.

Jeg råder fra å bruke enkelte av disse triksene når jeg selv finner dem endel umoralske. Men er man gjerrig så er man gjerrig!

1. Sprittaxi

Nå foreslår jeg ikke at du skal gjøre noe ulovelig, men de som er gamle nok til å drikke har nok hørt om denne mannen. Han går nok igjen i de aller fleste byer og gir deg en ganske god handel. På en eller annen måte greier han å gi deg minst 50% rabatt i forhold til polet på diverse varer.

2. Lommelerke

Du er ikke nerd bare fordi du bruker lommelerke, det vil heller spare deg for masse penger. Putt litt av spriten din oppi, så slipper du å kjøpe drinker på byen for masse penger du vet du ikke har.

3. Lønnen kommer neste uke

Unnskyldninger funker ofte ganske greit. Den funker enda bedre på fulle folk som har litt penger på bok. Si at du får lønn neste uke og at du kan spandere en pils neste gang. Heldigvis for deg er det minimalt med folk som husker det etter at de har kjøpt deg pilsen og enda ferre som faktisk spør om pengene tilbake på den. 

4. Glasstrikset

Du bestiller en pils, setter deg ned med folk, drikker og hygger. Dere blir alle småbrisne og noen spør om folk vil bli med ut for en sigg, som den englen du er røyker du ikke og blir igjen inne for å passe på glassene. Da tar du rett og slett en runde gjennom glassene og fyller litt fra hvert glass over til ditt til det er fult igjen. Gratis pils! Siden du tar så lite fra hver er det ingen som legger merke til dette.

5. Aldri bli for full!

Dette er det beste tipset jeg kan gi til noen som skal ut på byen. IKKE BLI FOR FULL! Når du blir for full begynner du selvsagt å kjøpe flere og flere drikker, går på vg-sjappa på hjørnet og kjøper sigg, selvom du ikke røyker, du spanderer på de rundt deg, siden de bruekr triks 3. Alt går rett i dass og du sitter igjen med en gjeld større enn USA. Så aldri bli for full!

 

Det siste som gjelder nå er å gå ut å få dette fra papir til praksis. Det trengs øvelse for å være en gjerrigknark!

Advertisements

Posted on November 16, 2013, in Tips. Bookmark the permalink. 2 Comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: